• Новак
FD-100 3-1/8 x 119' ТЕРМИЧКА ПРИЕМОТ на ХАРТИЈА - 50 НОВИ РОЛНИ

FD-100 3-1/8 x 119' ТЕРМИЧКА ПРИЕМОТ на ХАРТИЈА - 50 НОВИ РОЛНИ

Оценка на стоката:
DEN 0.00

Достапност
Производот е достапен

Ширина на хартијата : 3-1/8" (80mm).Внатрешното Јадро дијаметар : 3/8".Се тркалаат дијаметар : 2". 50 Ролни.Должина на ролна : 119' Термичка.Исто ТАКА ОДГОВАРА : Axiohm 7156, 7193, 7196, A715, A716, A756 IBM Suremark TM6, TM7, TF6, Спектар, 1000 Axiohm A758, A760, A793, A794, A795 IBM TF7, 4651, 4655, 4659 Ѕвезда Micronics SCP700,TSP300 Серија, TSP400 Серија Граѓанин CBM293, IDP3210, IDP3310, LT380 IPC ТМ-T80 AS Ѕвезда Micronics TSP500 Серија, TSP600 Серија DH Печати 1500 Ithaca По.Pc OS 80 Серија, 80 Плус Серија Star Micronics TSP 700 Серија , TSP2000 Серија Epson M129 B, M129 C, ТМ-H5000, ТМ-H5000 II Ithaca 181 Серија, Ithaca Серија 280 i Therm Ѕвезда Micronics SCP700,TSP300 Серија Epson ТМ-H6000, ТМ-T80, ТМ-T85, ТМ-T88 Micros ТМ-T88, 8700 Термички Тец RKPTH 5000 Epson ТМ-T88 II, ТМ-T88 III, T90 Серија,TMU 6000 NCR 7156, 7158, 7167, 7193, 7194 Tokheim Спектри Модел 1000 Првите Податоци FD100 Печатач NCR 7197, 7445-2000, 7450, 7452 Бркам Ithaca 80 Серија Првите Податоци FD300 Печатач Panasonic 5000 Uniwell UX7500 Fujitsu Тим ПОС DT50 Редклиф Голема Главен EFT06 Hypercom T77-Т Remanco Geac Боја PC работна Станица IBM 4610 T1 Suremark, 4610 T12 Suremark Samsung SRP350 IBM 4610 T13 Suremark, IBM 4610 T14 Suremark Seiko DPU 5300.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката

Веста