• Новак
MACHEREY-NAGEL 730733 CHROMABOND HR-XCW специфицирате било Полипропилен Колумна, 85µm Големината на Порите, 1 ml Волумен, 100mg Adsorbent Тежина (Пакување од 30)

MACHEREY-NAGEL 730733 CHROMABOND HR-XCW специфицирате било Полипропилен Колумна, 85µm Големината на Порите, 1 ml Волумен,

Оценка на стоката:
DEN 0.00

Достапност
Производот е достапен

База материјал сферични PS/ДИГИТАЛНА кополимер, големината на порите 50-60 Å, честички големини 45 µm или 85 µm (стандард).Многу голема специфична површина 850 м2/g, пора том 1. 2-1. 4 cm3/g, p H стабилност 1-14. Слаби carboxylic acid измена, замена капацитет > 0. 7 мене/g, pukka ~ 5. RP капацитет 350 mg/g (кофеин во вода).Слаби carboxylic acid модифицирани полимерни за ратификација изменувач за специфицирате било.Висока чистота материјал, највисок reproducibility и најниски празни вредности се должи на оптимизиран процес на производство.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката

Веста