• Новак
Тековната Напон Монитор, Широк Мерка Спектар USB Voltmeter Ammeter Мултифункционален Моќ Метар Детектор за У Дискови за Телефон Полначи

Тековната Напон Монитор, Широк Мерка Спектар USB Voltmeter Ammeter Мултифункционален Моќ Метар Детектор за У Дискови за

Оценка на стоката:
DEN 1026.96

Достапност
Производот е достапен

За Мобилни Телефони : Може да се користи за да се измери мобилен телефон полнење моќ, мобилни моќ влез и излез услови.Поддршка Брзо Полнење Протокол : Вграден мобилен телефон брзо полнење протокол, којшто може да се користи за полначот брзо полнење протокол тест.USB Електрични Тестер : USB тестер може да се користи за да се измери снабдувањето со електрична енергија или од потрошувачката на USB порти, мобилен телефон полначи, У диск, итн.LCD Дисплеј : Прочитате разни мониторинг податоци преку LCD екранот, јасна и прецизна, со силна применливост.Повеќе Следење Вредности се : тестер можат да прикажат вредности како што се напон, струја, моќност, отпорност, температура, капацитет, итн.Функција : 1. USB Електрични Тестер : USB тестер може да се користи за да се измери снабдувањето со електрична енергија или од потрошувачката на USB порти, мобилен телефон полначи, У диск, итн.2. За Мобилни Телефони : Може да се користи за да се измери мобилен телефон полнење моќ, мобилни моќ влез и излез услови.3. Поддршка Брзо Полнење Протокол : Вграден мобилен телефон брзо полнење протокол, којшто може да се користи за полначот брзо полнење протокол тест.4. Повеќе Следење Вредности се : тестер можат да прикажат вредности како што се напон, струја, моќност, отпорност, температура, капацитет, итн.5. LCD Дисплеј : Прочитате разни мониторинг податоци преку LCD екранот, јасна и прецизна, со силна применливост.Спецификација : Предмет Тип : USB Voltmeter Ammeter Material : PCB Индекс на Опсег на Резолуција Точноста Влезен Напон 4-24 V 0.1 m V ±(0.2‰+2) Внесување Тековната 0-5 A 0.1 ма ±(0.5‰+2) влезна Моќност 0-120 W 0.1 m W ±(0.5‰+2) Оптоварување Еквивалент на Внатрешниот Отпор 0-9999.9 Ω 0.1 mΩ ±(0.5‰+2) D+/D - Напон 0-3.3 V 0.01 V ±(1.0%+2) Опрема Температура ℃ 1℃ ±(1.2%+3) ℉ 1℉ ±(1.2%+4) Капацитет 0-9999.9 m Ah 0.0001 m Ah за референца Потрошувачка на Енергија 0-9999.99 Пот 0.00001 Пот за референтниот Кабел Внатрешен Отпор 0-9999.90 0.0001 Ω за референца Опрема Време на Извршување 999h 59min 1s 5s/час Време на Снимање 999h 59min 1s 5s/час Пакет Листа : 1 x Tester1 x Железо Box Note : не поврзување на напојување надминува 24 V да тестер.

Декларирани спецификации

Item Type:
USB Voltmeter Ammeter
Material:
PCB
Index Range Resolution Accuracy Input Voltage 4-24V 0.1mV ±(0.2‰+2) Input Current 0-5A 0.1mA ±(0.5‰+2) Input Power 0-120W 0.1mW ±(0.5‰+2) Load Equivalent Internal Resistance 0-9999.9Ω 0.1mΩ ±(0.5‰+2) D+/D- Voltage 0-3.3V 0.01V ±(1.0%+2) Equipment Temperature ℃ 1℃ ±(1.2%+3) ℉ 1℉ ±(1.2%+4) Capacity 0-9999.9mAh 0.0001mAh for reference Power Consumption 0-9999.99Wh 0.00001Wh for reference Cable Internal Resistance 0-9999.90 0.0001Ω for reference Equipment Running Time 999h 59min 1s 5s/hour Recording Time 999h 59min 1s 5s/hour :
Package List:
1 x Tester1 x Iron Box :
Do not connect a power supply exceeding 24V to the tester. :

Комплементите на стоката

Веста