• Новак
HimaPro Нога Контрола со Кабелот 369434003, 419451-003 со Променлива Брзина Контрола Замена за Babylock, Bernina, Bernette, Elna, Pfaff, Пејач, Бела, итн.

HimaPro Нога Контрола со Кабелот 369434003, 419451-003 со Променлива Брзина Контрола Замена за Babylock, Bernina, Bernette,

Оценка на стоката:
DEN 575.76

Достапност
Производот е достапен

Babylock Модели : BL101, BL3200, BL3-318, BL3-406, BL3-407, BL3-408, BL3-416, BL3-417, BL3-418, BL3-426, BL3-437, BL3-437 D, BL415, BL428 K, BL4-428 D, BL4-436, BL4436 D, BL4436 DF, BL4-437 D, BL450 A, BL4-605, BL4-728, BL4-728 D, BL4-736 склучени бракови, BL4-736 D, BL4-738, BL4-738 D, BL4738 NS, BL4828 D, BL4-838 D, BL5260, BL5260 D, BL5260 N, BL5280, BL5280 E, BL5280 ED, BL5280 ENS, BL5360 ED, BL5380 ED, BL80, BL90, BLE1, BLE1 AT, BLE1 AT2, BLE1 DX, BLE1 DX-2, BLE1 LX, BLE3 ATW, BLE3 ATW-2, BLE8, BLE8 W, BLE8 W-2, BLEE1 SX, BLMJZ Џез, BLS1 Слават, BLSE200, BLSE300, EA605, EF405, EF405 M, SE200, SE300 Bernette Модели : 009 DC, 1100 DA, 1100 MDA, 1150 MDA, 1200 DA, 1300 DC, 1300 MDC, 134 D, 2000 D, 203, 204, 234, 334, 334 D, 334 DS, 335, 335 DS, 700 D, 800 D, 800 DL, MO203, MO204, MO234 Bernina Модели : 009 DCC Fun Lock, 700 D, 800 DL, 1100 DA, 115 MDA, 1150 MDA, 1200 MDA, 1300 MDC, L220 Пејач Модели : 10 UJ13, 14 CG744, 14 CG754, 14 ET754, 14 HD854, 14 SH644, 14 SH654, 14 SH744, 14 SH754, 14 SH764, 14 U234 B, 14 U244, 14 U244 B, 14 U285, 14 U286 B, 14 U32, 14 U32 A, 14 U34(14 U34 B), 14 U34 A, 14 U344, 14 U344 B, 14 U354, 14 U44, 14 U444, 14 U44 B, 14 U46 B, 14 U52, 14 U53 A, 14 U454, 14 U64, 14 U64 A, 14 U65 B, 14 U85, 14 U85 B, CG754, SH644, SH654 Бели Модели : 1077, 1099, 1210, 140, 1409, 1410, 1411, 1418, 1422, 145, 1455, 1470, 1477, 1488, 1500, 1505, 1510, 1515, 1521, 1525, 160, 1600, 1620, 1634, 1666, 1710, 1717, 1766, 1776 Супер цик-цак, 1777, 1780, 1787, 1788, 1805, 1810, 1855, 1866, 1888, 1899, 1919, 1927, 1955, 2200, 2335, 2360, 2380, 3032, 312, 4040, 4075, 445, 450, 480, 693 FA, 977, 999, S34, XL1760 Riccar Модели : 1900, 1925, 237, 340, 3403 DR, 343 D, 613, 624, 900, 925,BH600, R1100, R1925, RL330, RL333, RL340, RL343, RL343 D, RL343 DR, RL613, RL624, R700, S02, S10, SW2145 Pfaff Модели : 4772, 521 Хоби, 541, 603 A, 604, 721, 741, 756, 774, 776, ХЛ-603 A Хоби Заклучување, HL604 Elna Модели : 100, 1000, 101, 102, 103, 104, 110, 120, 130, 140, 1400, 150, 1500, 1600, 2003.Нога Контролер со Кабелот за Напојување 369434003. Алтернативни дел #419451-003, УЛ Наведени. 110-120 Volt за Променлива Брзина на Контрола.Ве молиме проверете форма на вашиот приклучок, бидете сигурни дека вашиот приклучок е идентичен со ова.За загарантирана да ги собере модели, ве молиме проверете опис на производот долу ↓.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката

Веста