• Новак
Т МОЌ 12v 5a AC Адаптер Компатибилен со LG Flatron 19 22 23 E1940T-PN E1970H E2040T-PN E2050T-SN E2240V E2250V-SN E2242T E2242T-PN E2242T-BN E2350V-SN E2350V E2350W HD TV LCD LED Мониторот Снабдување

Т МОЌ 12v 5a AC Адаптер Компатибилен со LG Flatron 19 22 23 E1940T-PN E1970H E2040T-PN E2050T-SN E2240V E2250V-SN E2242T

Оценка на стоката:
DEN 455.76

Достапност
Производот е достапен

Бренд-нови Влезниот Напон Спектар : AC 100 V - 240 V ( 12vdc - 5amp ).Компатибилен со : LG LED Мониторот Модели : E1940 T-PN, E1970 H, E2040 T-PN, E2050 T-SN, E2240 V-PN, E2250 V-SN, E2250 T-SN, E2260 V-PN, E2340 V-PN, E2350 V-SN, E2360 V-PN, E2350 VR-SN Модел : LCAP07 F LG Flatron 563 LE L1780 Q L1780 U L1780 UN L1770 HN 17" LCD,LG Flatron 1900 FP L1980 Q L1970 HR L1960 TQ L1970 H L1970 HN L1980 UN L1981 Q L1900 R-BF L1982 U E1940 S E1948 S E1940 T W1943 SV W1943 SE W1930 S.Компатибилен со : LG Flatron 19" 22" 23" E1940 T-PN E1970 H E2040 T-PN E2050 T-SN E2240 V-PN E2250 V-SN E2242 T E2242 T-PN E2242 T-BN E2350 V-SN E2350 V E2350 W E2250 T-SN E2260 V-PN E2340 V-PN E2350 V-SN E2360 V-PN E2350 VR-SN Модел : LCAP07 F /LG E2351 VQ E2351 VQ-BN E2351 VR E2351 VR-BN LED Мониторот.Т-Моќ - произведени со највисок квалитет на материјали и вклучуваат повеќе за smart функции да се овозможи заштита од IV - неточни напон, SC - краток спој, IO - внатрешна прегревање.CE/FCC/Ro HS уверение.Т-Моќ - произведени со највисок квалитет на материјали и вклучуваат повеќе за smart функции да се овозможи заштита од IV - неточни напон, SC - краток спој, IO - внатрешна прегревање.CE/FCC/Ro HS заверена >Компатибилни модели : LG Flatron 19" 22" E2250 V E2250 V-SN 1960 TR BF L1960 TQ L1970 H L1980 U 1980 Q L1770 HN L1970 HN L1980 QN LSE0107 A1236 RZ-15 LA31 RZ15 LA31 563 LS 563 LE LB563 C-ЕА ОН LED LCD Monitor Compatible со : LG LED Мониторот Модели : E1940 T-PN, E1970 H, E2040 T-PN, E2050 T-SN, E2240 V-PN, E2250 V-SN, E2250 T-SN, E2260 V-PN, E2340 V-PN, E2350 V-SN, E2360 V-PN, E2350 VR-SN Модел : LCAP07 F го Замени Дел Број LG E2351 VQ E2351 VQ-BN E2351 VR E2351 VR-BN LED Мониторот LG Flatron 1900 FP L1980 Q L1970 HR L1960 TQ L1970 H L1970 HN L1980 UN L1981 Q L1900 R-BF L1982 U Компатибилност : LG Flatron 15" и 17" LG LCD Flatron 563 LE L1780 Q L1780 U L1780 UN L1770 HN 17" LG LCD Flatron 19" LCD LG Flatron 1900 FP L1980 Q L1970 HR L1960 TQ L1970 H L1970 HN L1980 UN L1981 Q L1900 R-BF L1982 U серија на LG FLATRON 22" LCD Монитор LG FLATRON E2250 T LG Flatron 23" LED Монитор LG Flatron E2340 V-PN E2350 V-SN E2350 V E2350 W E2360 V-PN E2360 VT Samsung 15" LCD монитори Samsung LTM1555 LTN1565 Samsung Sync Master 150 MP 1501 MP 152 B 152 T 570 S TFT, 570 V TFT Samsung 17" LCD монитори Sync Master 170 T 172 B, 172 S 172 T 171 P 760 V TFT 770 TFT Sync Master 180 T 18" LCD монитори.Sync Master 191 T 192 T 19" LCD монитори.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката

Веста